1. >Retseptid
  2. >Lillkapsa-riisipilaff sidruni ja peterselliga taimetoitlastele

Lillkapsa-riisipilaff sidruni ja peterselliga taimetoitlastele

2 inimest
30 minutit
Koostisained
2 portsjoni jaoks
400 g Bonduelle külmutatud lillakapsariisi

80 ml köögiviljapuljongit

1 g värsket koriandrit

20 g õli

20 g võid

50 g sibulaid

Pool sidrunit

5 g peterselli

Suhkrut, soola, pipart maitse järgi
Koostisained 2 portsjoni jaoks
400 g Bonduelle külmutatud lillakapsariisi

80 ml köögiviljapuljongit

1 g värsket koriandrit

20 g õli

20 g võid

50 g sibulaid

Pool sidrunit

5 g peterselli

Suhkrut, soola, pipart maitse järgi

Retsept, milles kasutatakse valmistamisel

Lillkapsas riis
  1. Samm 1
    Lase lillkapsariisil üleöö külmikus sulada; nõruta. Koori sibulad, pese ja lõika väikesteks 4-5 mm suurusteks kuubikuteks. Pese petersell, eralda lehed vartest ja haki noaga peeneks.
  2. Samm 2
    Kuumuta pliidil pott, lisa õli ja prae sibulad koos tüümianiga läbi. Prae 2-3 minutit keskmisel kuumusel segades. Maitsesta suhkru, soola ja pipraga, aga ära liialda
  3. Samm 3
    Lisa praetud sibulatele nõrutatud lillkapsariis ja prae korralikult läbi. Keeda umbes 3-4 minutit, kõrgemal kuumusel pidevalt segades.
  4. Samm 4
    Hoia köögiviljapuljong soe, et peale valades ei jahutaks see juba potis olevaid kuumi koostisosi. Vala köögiviljapuljong potti ja lase keema tõusta. Kui see on keema tõusnud, lase keeda umbes 5-6 minutit, kuni puljong aurustub.
  5. Samm 5
    Aurutatud pilafile riivi poole sidruni koor (mahla ära pigista), lisa pool hakitud petersellist, või, sega korralikult läbi ja maitse, vajadusel maitsesta soola, pipra või vähese suhkruga.
  6. Samm 6
    Serveeri pilaff kausis, puista peale ülejäänud petersell ja lisa sidruniviil.
Lase end üllatada
Kerge
Keskmine
Keerukas
< 15 Minutit
15 - 45 Minutit
45 m ja +
  • Kikerherned indiapäraselt

  • Takod krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega

    Kujuta ette päikeselist päeva, mil meretuul paitab õrnalt su nägu ja õhus on troopiliste puuviljade aroome – just nii tunned end, kui maitsed värskeid ja eksootilisi krevettide, ananassi ja tšillikastmes ubadega takosid. See pole mitte ainult huvitav maitsekombinatsioon, vaid ka suurepärane valik suvisteks õhtuteks sõpradega või eriliseks lõunaks (või õhtusöögiks) perega, kui ihkad midagi erilist ja meeldejäävat. Lubame, et need krevettide, ananassi ja tšilli ubadega takod viivad su maitsemeele kodust lahkumata eksootilistesse maadesse.

  • Mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega

    Kui soovid valmistada midagi erilist, kuid samal ajal ka hubast, siis on mehhikopärased quesadillad rebitud sealiha, maisi ja tšilli ubadega suurepärane valik. See roog ühendab aeglaselt hautatud sealiha rikkaliku maitse maisi magusa, mahlase maitsega, mis annab roale veidi värskust. Tšilli oad lisavad takodele peene pikantse noodi, ​​mis rikastab maitset ja lisab ka tekstuuri. Iga suutäis pakub maitsemeelele maitsete ainulaadset harmooniat, mis otsekui kannab su silmapilkselt päikeselisse Mehhikosse.